Seriozitatea, profesionalismul şi orientarea spre client, ca elemente de bază ale filozofiei noastre de afaceri, oferă convingerea că THERM FACE S.R.L. este partenerul potrivit pentru dumneavoastră.

Firma THERM FACE a fost infiintata in anul 2006 si inca de la inceput ne-am axat pe executia de lucrari de fatade de cladiri. Executam placari fatade ventilate cu materiale tip Bond, Alpinism utilitar si pereti cortina la cel mai bun pret de pe piata si la cea mai buna calitate, detinem un portofoliu cu lucrari cu dimensiuni cuprinse intre 25 si 1600 de mp. Avem lucrari executate in majoritatea oraselor mari din tara Bucuresti, Ploiesti, Bacau, Focsani, Roman, Botosani Onesti, Moinesti, Comanesti, Miercurea Ciuc, Tg Mures, Turda, Cluj, Alba Iulia, Arad, Bistrita, Brasov, Medias, Sebes, Sibiu, Fagaras si multe altele.

Therm Face este marca inregistrata din anul 2007 si este protejata prin inregistrarea aceste marci la OSIM in conditiile Legii nr. 84/1998 privind inregistrarea marcilor si indicatiilor geografice, modificata si completata prin Legea 66/2010. 

Pentru mai multe detalii accesati pagina portofoliu iar pentru detalii telefonice sau oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati accesand pagina contact.

Project Image